ЕКСКЛУЗИВНО!! Дава под наем: Двустаен, обзаведен апартамент в затворен комплекс с голяма беседка, открит басейн и зелени площи, м-т Траката, гр. Варна

м-т Траката

EUR 300

Описание

🛕Империум Груп недвижими имоти Отдава под наем  ЕКСКЛУЗИВНО:
✔️Просторен двустаен апартамент в страхотен затворен комплекс в района на м-т Траката, в близост до "Кубчето" и ул. "Манол Йорданов". Достъпът до комплекса се осъществява по изцяло асфалтирана улица.
✔️Жилището се намира на 2-ри етаж в 5-етажна тухлена сграда с А16.
✔️Върху обща площ от 81,31 кв.м. са разположени както следва: голям Г-образен коридор с ниша за гардероб/портманто, просторна всекидневна с кухненски бокс, от която има излаз към тераса, спалня, отделна баня с вана, 2-ра баня с тоалетна и перално помещение/килер.
✔️Комплексът разполага със страхотна зона за отдих, която представлява голяма беседка с маси, столове, барбекю зона, санитарен възел, складово помещение, ток и вода. В комплексът също така ще откриете голям открит басейн, който също е на разположението на всички живущи през летните месеци. Сред красотата на комплекса, радваща живущите са и множество красиви дървесни видове и зелени площи, които както с останалите екстри на комплекса са поддържани от фирма за управление и поддръжка на етажна собственост и сгради.
✔️Статут: апартамент
✔️Изложение: ЮГ/Запад
✔️Апартаментът се отдава напълно обзаведен (във вида от снимките), готов за живеене или отдаване под наем, без необходимост от сериозни ремонти.

🔰НОМЕР НА ОБЯВАТА: 5637
📲За повече информация и огледи ни потърсете:  +359 879 664 610 | +359 892 329 247

🏦НИЕ от Империум Груп разполагаме и с кредитен отдел, който съдейства на всички наши клиенти в консултирането за отпускане на ипотечни, потребителски и фирмени кредити във всички водещи банки при преференциални условия за кредитиране.

#ИмпериумГруп #Империум #груп #варна #имот #жилище #апартамент #двустаен #тристаен #тухла #акт16 #бдс #обзаведен #доключ #ImperiumGroup #Imperium #Group #Varna

 
 

Изпрати запитване